Botament Blatt Logo

Komplet system
fra en enkelt kilde -
Bygningstavle og konstruktionskemi

Botament tilbyder holistiske systemer til det komplette design af vådrummet – og det med merværdi konstruktionskemikalier.
Forbindelsen mellem bygningskemikalier og bygningsplader / støbte konstruktioner er særlig relevant, når det kommer til arbejde i et lukket system, dvs. når det kommer til garanti. Kun hvis alle komponenter er installeret af producenten, er entreprenøren og bygningsentreprenøren på den juridisk sikre side.
“Alt fra en enkelt kilde” -princippet har andre fordele ud over dette systemsikkerhedsaspekt:

  • Den vigtigste del af en byggepladshøring er inden selve byggepladsen starter. Kun hvis produktsystemer allerede er taget i betragtning på udbudspunktet og knyttet til hinanden, kan der sikres hurtige og glatte fremskridt på byggepladsen.
  • I tilfælde af spørgsmål og udfordringer på byggepladsen er det også meget værdifuldt kun at have én central kontaktperson, der naturligvis kender alle detaljerne i det leverede system. Tilsvarende forbindelser og særlige egenskaber ved produkter i systemnetværket kan koordineres hurtigt og ubureaukratisk.
  • En central kontakt betyder en højere proces- og grænsefladeoptimering og fører uundgåeligt til et jævnere og hurtigere forløb af byggeprojektet. Dette forenkler ikke kun håndteringen af de involverede parter (handel, processorer) enormt, men giver også mere sikkerhed for bygherren på samme tid.
  • Talrige felttest før nye produktlanceringer sikrer, at hver komponent i systemet er perfekt koordineret og er blevet testet med hinanden i flere år.
    På Botament har de to afdelinger et afprøvet forhold til hinanden – flisebelægningen kender til de specifikationer, der gør fugemasse og silikone til et mesterværk.

Erhalte ein kostenloses T-Shirt von Botament!

Abonniere unseren Newsletter und wir schicken Dir kostenfrei und unverbindlich ein tolles Botament T-Shirt zu!