Botament Blatt Logo

Skjult system til toiletcisterne

Universelle toiletsæt med integrerede forstærkninger fra Botament garanterer hurtig og nem installation.

Botament Blatt Logo

Unikke toiletsæt med integrerede forstærkninger fra Botament garanterer hurtig og nem installation. De integrerede armeringspunkter forhindrer skader i det stærkt belastede område. Brug af små mosaikfliser er også mulig.

En anden stor fordel er toiletsættets XPS-materialegrundlag, som er yderst fugtbestandigt og vandtæt i modsætning til konventionelt gipsplader.

Systemet kan bruges hurtigt og fleksibelt i forbindelse med badeværelsesrenoveringer og nye bygninger. To systemer i forskellige størrelser tillader maksimal variation. Produktporteføljen indeholder et frontpanel med en størrelse på 1200 x 600 x 20 mm samt den større version i formatet 1200 x 1200 x 20 mm. Det betyder, at alle før-væg-WC-installationer også kan implementeres i større skala.

Takket være de præfabrikerede udskæringer kan systemet installeres hurtigt og nemt. Udførlige specialfremstillede arbejder og udskæringer er helt unødvendige. Toiletvægsinstallationerne er velegnede til næsten alle toiletarmaturer.

Kun håndtagssættet skal skæres ud på stedet på grund af det store antal varianter, der er tilgængelige på markedet.

Direkte fliser uden forudgående priming er mulig. Det er naturligvis også muligt at påføre gips som baggrundsvariant. Afhængigt af din smag er badeværelset klar til brug hurtigt og sikkert og kan designes individuelt.

Fordelen er, at toiletsættet også let kan fastgøres til understrukturen ved hjælp af Botament MS 6 multifunktionel klæbemiddel. Dette eliminerer behovet for tidskrævende fastgørelse ved hjælp af skruer.

wc-set-przed wc-set-po

Produktanbefalinger

botament bauplatte

Botament BP bygningsplade

wc_installationskit

Botament toiletsæt universal med integrerede forstærkninger

Botament M21 Gebinde

Botament M 21 Classic Flex performance klæbemiddel

Edelstahl Duschecken

Kommercielt tilgængelige isoleringspladeplader

Erhalte ein kostenloses T-Shirt von Botament!

Abonniere unseren Newsletter und wir schicken Dir kostenfrei und unverbindlich ein tolles Botament T-Shirt zu!