Botament Blatt Logo

Det er ikke størrelsen, der betyder noget

Oase af velvære i det lille badeværelse

Næppe noget andet rum tiltrækker i øjeblikket lige så meget opmærksomhed som badeværelset. Ikke underligt, det har trods alt i de senere år udviklet sig mere og mere fra et rent funktionelt rum til et sted for wellness, afslapning og ren livskvalitet.

Men mens badeværelset ofte præsenteres i magasiner og kataloger til moderne liv som et generøst område med frodige dimensioner, er virkeligheden normalt en anden: Ifølge en undersøgelse foretaget af Ipsos Institute er gennemsnitsstørrelsen på et tysk badeværelse kun 7,80 kvadratmeter. En god tredjedel af alle badeværelser i Tyskland er endnu mindre end 6 kvadratmeter.

Slutningen på alle drømmehuse? Nej: Selv på små badeværelser behøver du ikke undvære skønhed og komfort, som Botament beviser. Den Bottrop-baserede specialist i systembyggematerialer tilbyder en hel række innovative produktløsninger til design, renovering og modernisering af fugtige og våde rum.

Disse omfatter Botament -byggeplader, der er velegnede til talrige underlag såsom gips, fliser, studrammer og lakering og fås i mange størrelser og tykkelser. Derudover tilbyder Botament en række forskellige brusebord med indbyggede skråninger. Begge produkter er testet som et system til vandtæthed i henhold til ETAG 022 og kan individuelt tilpasses næsten enhver rumstørrelse og geometri. De scorer ikke kun med deres tekniske egenskaber, men også med deres lave vægt og lette håndtering. De kan installeres hurtigt og nemt og kan flisebelagt med det samme-og det er gulvniveau og barrierefrit. Når du bruger det ETAG-certificerede botamentsystem til fugtige og våde rum, er der desuden fuld sikkerhed for en europæisk godkendt og overvåget komplet løsning.

Så vær ikke bange for små rum: Når alt kommer til alt, med det rigtige system, kan fugtige og våde rum af enhver størrelse med næsten ubegrænsede designmuligheder præsenteres sikkert, effektivt og billigt som en ny oase af velvære.

regale-und-nischen-vorher regale-und-nischen-nachher

Erhalte ein kostenloses T-Shirt von Botament!

Abonniere unseren Newsletter und wir schicken Dir kostenfrei und unverbindlich ein tolles Botament T-Shirt zu!