Botament Blatt Logo

Botament til vådrum: testet sikkerhed med et system!

Botament Blatt Logo

Sikkerhed er topprioritet ved implementering af projekter for bygherrer inden for deres egne fire vægge. Dette gælder især for projekter på badeværelset. Botament -produkter er ideelle til håndværkere, der ønsker at opfylde dette kundekrav i enhver henseende. Spektret spænder fra konstruktionspaneler og brusebord med punktdræning til den innovative line -dræning udelukkende lavet af rustfrit stål til perfekte konstruktionskemikalier.

Uanset om det er individuelt eller i et system: Som fuldt udbyder til badeværelser og vådrum har Botament i årtier udviklet bygningspladeprodukter af høj kvalitet og kan som søsterselskab til MC-Bauchemie også falde tilbage til innovative tilsætningsstoffer fra egen produktion. Denne kombination af de to kompetenceområder er unik i det samlede marked.

Uanset om det udvider eller ombygger, moderniserer eller udvider: vådrum stiller særlige krav til håndværkeren og det anvendte materiale. For hvis noget er galt her, kan skaden hurtigt blive betydelig – ikke kun for det berørte rum alene, men også under visse omstændigheder for bygningens struktur.

Et ødelagt rør i væggen er en af de sjældne årsager til vandskader. På den anden side er lækager problemet meget oftere. For eksempel, hvis tætningen på bruser eller badekar er defekt, trænger vand ind i murværket. Så skal der tages handling med det samme!

En professionel renovering sikrer, at badeværelset ikke kun byder på en betydelig stigning i livskvaliteten, men minimerer også risikoen for lækager. Og det bæredygtigt og på lang sigt. Dette er naturligvis især vigtigt, når det kommer til nye byggeprojekter.

En særlig enkel måde at opnå et helt vandtæt badeværelse på er at bruge Botament BP -bygningspladen, der er certificeret i henhold til ETAG 022. Fordi det sikrer absolut tæthed uden yderligere foranstaltninger. Panelet består af tre lag: en skumkerne er indlejret mellem et cementtop- og bundlag. Pladen er 100% vandtæt. På grund af denne særlige belægning kan Botament -kunder være sikre på, at de bruger teknisk overlegne produkter med en reel konkurrencefordel. Dette gælder også den manuelle indsats, for i forhold til konventionelt murede vægge kan der spares op til 50% af behandlingstiden.

Takket være de fremragende egenskaber ved det professionelle produkt kan værelser designes hurtigt og sikkert. Den er let at forme, isolerer og bærer på samme tid og er varmebestandig op til 70 ° C. Derudover kan den fliser efter ønske uden en primer. Den vandtætte byggepladsløsning er velegnet til en lang række forskellige applikationer: til udjævning af undergrunden, til konstruktion af vaskestande eller skillevægge eller til rør- og karbeklædning. Dette gør Botament BP -byggebrættet ideelt til implementering af individuelle værelsesideer.

Installation af trinløse, åbne og gulvbrusere er en opgave, der konstant vokser i betydning. Kunderne kan hurtigt blive overbevist om fordelene! På den ene side er brusebad simpelthen sjovere, hvis du har plads nok omkring dig i stedet for en lille celle, på den anden side er disse badeværelsesområder særligt behagelige at komme ind, bruge og sidst men ikke mindst relativt lette at rengøre.

Funktionalitet og sikkerhed er af afgørende betydning for brusersystemer på gulvniveau. Botament brusebordene, der er specielt designet til ofte anvendte fugtige og våde rum, anbefales her. De er blandt de sikreste og mest innovative produkter på markedet og scorer også med deres teknisk overlegne belægning.

Botament bruseborde har en indbygget gradient, flugter med gulvet og er barrierefrie. Attraktivt design opfylder højtydende funktionalitet og individuelt tilpassbare monteringsmuligheder.

Bruseelementerne fås i fire designs:

  • med decentral punktdræning,
  • med centralt afløb,
  • med ledningsafvanding med fuldt integreret dræningsteknologi,
  • med lineær dræning af rustfrit stål med vendbart låg i rustfrit stål.

Naturligvis er Botament brusebord også certificeret vandtæt i henhold til ETAG 022.

I dag vurderes især håndværkeren ikke kun af arkitekten eller projektlederen, men også af slutkunden selv med hensyn til verificerbarheden af hans tilbudte tjenester og de anvendte materialer. Derfor bliver testede systemer stadig vigtigere i denne sammenhæng – og forventet af kunden. ETAG, de europæiske retningslinjer for teknisk godkendelse, er blevet en vigtig standard for test- og certificeringsprocedurer.

ETAG-retningslinjerne er grundlaget for en europæisk ensartet, uafhængig testprocedure til vurdering af ydeevneegenskaber. Ikke kun enkelte byggevarer er certificeret, f.eks. B. bygningsplader eller klæbemidler, men især komplette systemer, der består af interagerende byggevarer. Her kontrolleres ikke kun egenskaber, der er forbundet med produktet og systemet, såsom vandtæthed eller modstandsdygtighed over for mekanisk eller kemisk belastning, men også hele produktionsprocessen, kvalitetsstyring og varestrømmen. Botament er i øjeblikket den eneste markedsdeltager og leverandør, der fuldstændigt producerer de certificerede bygningskemikalier og vandtætte byggeplader testet i ETAG-certificeringen internt.

Botament bevarer altid fuldstændig kontrol over produktsortimentets kvalitet, funktionalitet og sikkerhed og tilbyder det rigtige produkt til enhver applikation. Dette åbner forskellige muligheder for at designe badeværelset efter ønske. Derudover drager bygningsejere, entreprenører og planlæggere fordel af perfekt koordinerede og certificerede systemer, der sikrer et perfekt forseglet slutresultat. ETAG-certificeret og langtidsholdbar. Alt fra en enkelt kilde.

Produkt Auswahl botament mann lächelnd im Hintergrund

Erhalte ein kostenloses T-Shirt von Botament!

Abonniere unseren Newsletter und wir schicken Dir kostenfrei und unverbindlich ein tolles Botament T-Shirt zu!