Botament Blatt Logo

Multifuge Diamond MAX

Innovation og ydeevne

Premium kvalitet - lettere end nogensinde!

Enkel blanding, enkel introduktion, let at vaske op

diamond klebemörtel mix

Bare bland
Bland på ingen tid! Komponenter A og B kan tilføjes til komponent C i spanden i enhver rækkefølge. Derefter blandes og Multifuge Diamond Max er klar til brug.

Badezimmer Spachtelarbeiten

Bare tag ind
Den nye 3K -formel muliggør nem behandling med én hånd og en ekstra lang behandlingstid.

Badezimmer Spachtelarbeiten

Vask det bare af
Der kræves ingen vaskehjælpemidler, fliserne er lette at vaske af. Det sparer mange svampe!

Nu i 3K - Multifuge Diamond MAX

Multifuge Diamond MAX er en 3-komponent, multifunktionel reaktionsharpiksledning og klæbemørtel til indendørs og udendørs brug. Den nye 3K -formel muliggør hurtig og nem behandling samt en ekstra lang behandlingstid.

Botament Diamond Klebemörtel

Revolutionære Farveglans

Meget fin overflade takket være en perfekt koordineret kurve

Farve: Hvid (nr. 10)

Farve: Grå (nr. 24)

Farve: Antracit (nr. 26)

Kakao (nr. 38)

Sandgrå (nr. 15)

Titanium grå (nr. 25)

Sølvgrå (nr. 16)

Pergamon (nr. 11)

Jurassic beige (nr. 35)

Havana (nr. 40)

Mokka (nr. 41)

defekte fugen badezimmer

Maksimal sikkerhed
til private værelser og virksomheder

Aggressive rengøringsmidler anses for at være den største årsag til ledskader.
Problemet er de syrer, den indeholder, som desværre ikke kun fjerner snavs og kalk.
Ved høje koncentrationer og lange eksponeringstider kan sure rengøringsmidler angribe cementmørtel.

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Også høj ydeevne i området med profilerede fliser

Handels- og industriområder

Multifuge Diamond MAX modstår de stærkeste mekaniske og kemiske belastninger og er modstandsdygtig over for slid. Deres lange behandlingstid efter blanding og deres lette behandling muliggør hurtig påføring. Overskydende materiale kan let fjernes med vand.

restaurant küche
Badezimmer edel

Førsteklasses farvedybde selv med mørke farver

Privat beboelse og våde områder

Egnede samlinger til mørke fliser-takket være den høje farvefasthed ved Multifuge Diamond MAX er denne højtydende fugemasse særligt velegnet til mørke farver og sætter dem i rampelyset på en dygtig og langvarig måde. På grund af sin høje modstandsdygtighed over for husholdningsrensemidler er den perfekt til våde områder, gulvbrusere og flisebelagte stuer.

Uovervindelig med hensyn til tingene Modstandsdygtighed og hygiejne

Swimmingpools og wellnessområder

Permanent fugt giver en meget god grobund for skimmelsvamp og mikroorganismer, hvorfor våde områder og wellnessområder udsættes for hyppigere, til tider aggressiv, rengøring. Takket være sin høje modstandskraft, trodser Multifuge Diamond MAX også klor og skiftende rengøringsmetoder. Dette gør den særlige fugemasse ideel til fugning af svømmehaller, brusere og sanitære områder.

pool

Direkte på den tætne tætning arbejde

Altaner og terrasser

Med kombinationen af Multifuge Diamond MAX og Terrachamp er det lettere og mere sikkert at lægge altaner og terrasser end nogensinde. Ved altaner og terrasser kan fliserne lægges direkte på den sammensatte vandtætning, og store formater kan også lægges uden videre.

Den nye reference i fugning

Med Multifuge Diamond MAX præsenterer Botament en innovativ, multifunktionel reaktionsharpiksledd og klæbemørtel af den nyeste generation. Det imponerer med maksimal ydelse og funktionalitet til væg- og gulvbelægninger, både indendørs og udendørs. Dens styrker: let blanding, let påføring, let vask – og uovertruffen kemisk resistens.

Reaktionsharpiksmasse i kvalitetsklasse RG anses for at være alsidige allroundere, der viser deres styrker i særligt belastede erhvervs- og industriområder samt i visuelt krævende private stuer og vådrum. Den trekomponent Multifuge Diamond MAX fra Botament, der blev nyudviklet på basis af epoxyharpiks, er ingen undtagelse. Dens udseende af høj kvalitet svarer til en meget fin cementbaseret samling og kombinerer en bred vifte af mulige anvendelser med særlig let håndtering ved sammenføjning af stentøj og porcelæn stentøj, glasmosaik, flise, gulvklinker, grov keramik og keramisk mosaik.

To væsker tilsættes til det farvede sand, som fås som pulverkomponent i en spand i otte forskellige farver. Multifuge Diamond MAX er klar til brug umiddelbart efter blanding og muliggør takket være den nye formel hurtig og nem behandling med en hånd og en ekstra lang behandlingstid på op til 80 minutter.

I den kommercielle og industrielle sektor muliggør Multifuge Diamond MAX en høj ydeevne under behandlingen, selv med profilerede fliser. Derudover tåler den de hårdeste mekaniske og kemiske belastninger og er slidstærk – ideel til brug i store køkkener, laboratorier, vaskeanlæg og i fødevareindustrien. Takket være sin høje modstandskraft, trodser den specielle fugemasse også klor og skiftende rengøringsmetoder og er ideel til fugning af swimmingpools, drikkevandsbeholdere og sanitære områder.

Takket være sin særlige sammensætning er den nye reaktionsharpiksfugemørtel fra Botament også værd i private opholdsområder og våde områder. Da der ofte bruges aggressive rengøringsmidler til husholdninger her, kan cementbaserede samlinger hurtigt blive ødelagt. I modsætning hertil gør den høje modstandsdygtighed over for husholdningsrensere Multifuge Diamond MAX perfekt til fugning af flisebelagte boligarealer, sofistikerede badeværelser og frem for alt brusere på gulvniveau. Den højtydende fugemasse sætter mørke fliser i rampelyset på en dygtig og langvarig måde.

Mutlifuge Diamond Max er også klassificeret som en R2T reaktionsharpiksklæbemiddel i henhold til DIN 12004 og kan bruges i alle otte tilgængelige farver som et stabilt fliselim. Især ved brug af gennemskinnelige materialer, f.eks. Ved lægning af glasmosaikker, garanteres et ensartet udseende efter fugning.

Multifuge Diamond MAX fra Botament fås nu som en 3,5 kg enhed i hvid (nr. 10), pergamon (nr. 11), sandgrå (nr. 15), sølvgrå (nr. 16), grå (nr. 24), titangrå (nr. 25), antracit (nr. 26) og kakao (nr. 38) tilgængelig.

Navnet Botament har stået for systembyggematerialer i professionel kvalitet siden 1988 og er blevet et fast inventar i byggebranchen. Virksomheden producerer i øjeblikket seks steder i Europa. Som et søsterselskab til MC-Bauchemie anvender Botament GmbH & Co. KG hele MC-gruppens udviklingskendskab, hvor godt 180 medarbejdere udelukkende er dedikeret til forskning og udvikling, og sælger byggekemiske produktsystemer i hele Europa.

MULTIFUGE® Diamond MAX

Multifunktionsreaktion harpiksled 3K

Produkt beskrivelse
MULTIFUGE® Diamond MAX er en multifunktionel reaktionsharpiks fugemørtel 3K til væg- og gulvbelægninger indendørs og udendørs ved fugebredder på 2-10 mm. Takket være sin revolutionerende farveægthed er materialet ikke kun egnet til typiske anvendelsesområder i industri- og kontraktområder, men også til sofistikerede belægningsmaterialer som f.eks. Wellnessfaciliteter og udstillinger.

fordele

 • Alsidig i brug i private, kommercielle og industrielle områder
 • Revolutionerende farveægthed, selv med mørke farver
 • Testet i henhold til de strengeste hygiejnebestemmelser:
 • KTW / KSW godkendelse
 • Kemisk og mekanisk meget stærkt modstandsdygtig
 • Let at bruge – fremragende vaskbar med koldt vand
Botament Multifunktions Reaktionsharz schwarzer Eimer

Multifuge Diamond MAX

Materialebase3-komponent epoxyharpiks system
SkyggerHvid (nr. 10), Pergamon (nr. 11), sandgrå (nr. 15), sølvgrå (nr. 16), grå (nr. 24), titangrå (nr. 25), antracit (nr. 26) ), Jura beige (nr. 35), kakao (nr. 38), Havana (nr. 40), mokka (nr. 41)
Leveringsformular3,5 kg enhed: i en æske: 0,64 kg komponent (A), 0,25 kg komponent (B); i spanden: 2,6 kg farvet sand (C)
opbevaringKomponenter A + B: frostfri, kølig og tør mindst. 12 måneder i den lukkede originale beholder. Komponent C: frostfri, kølig og tør mindst 30 måneder i den lukkede originale beholder.
Blandingsforhold
komponentEN.B.C.
3/4 beholder0,483 kg0,199 kg1,95 kg
1/2 beholder0,322 kg0,128 kg1,30 kg
1/4 beholder0,166 kg0,064 kg0,65 kg
Behandlingstid~ 80 minutter
Gangbarefter ~ 14 timer
Mekanisk modstandsdygtigefter ~ 3 dage
Kemisk modstandsdygtigefter ~ 7 dage
Påføring og underlagstemperatur+ 10 ° C til + 25 ° C
ejendomme
 • Til fugebredder på 2 - 10 mm
 • Høj farveglans
 • Fremragende forarbejdningsegenskaber
 • Let at vaske med koldt vand
 • Lang behandlingstid
 • Meget fin fugeflade
 • Kemisk og mekanisk meget stærkt modstandsdygtig
 • Modstandsdygtig over for slid og højtryksrensere
 • Modstandsdygtig over for husholdningsrensere
 • Vand- og snavsafvisende
 • Meget høj flankeadhæsion
Anvendelsesområder
Multifuge® Diamond Max er egnet til blandt andet:
 • Swimmingpools, wellnessområder, dampbade og brusere
 • Høj kvalitet og eksklusive væg- og gulvbelægninger
 • Brusere på gulvniveau
 • Storkøkkener
 • Drikkeindustrien
 • fødevareindustri
 • Kemisk industri
 • Bil og lastbil vasker
 • Altan- og terrassebelægninger i kombination med
 • BOTAMENT® TERRACHAMP system

Erhalte ein kostenloses T-Shirt von Botament!

Abonniere unseren Newsletter und wir schicken Dir kostenfrei und unverbindlich ein tolles Botament T-Shirt zu!