Botament Blatt Logo

BOTAMENT® MS6

Multifunktionel klæbemiddel og fugemasse

Botament MS6 - en ægte allrounder og power pack!

ETAG 022-3 zertifiziert

Enhver professionel kender situationen: du ønsker at fastgøre et tætningstape til en rustfri stålplade som en del af den sammenføjede tætning eller dække flisudsparingen af den lineære dræning med fliser. Dette kræver et klæbemiddel, der danner en stærk binding med et stort antal substrater. Botament MS6 MS-Polymer er sådan en allrounder: det være sig forseglingstapen, der skal tilsluttes, eller påfyldning af tætningsbåndet til karret, for at forhindre ophobning af snavset vand i dette område.

Listen over applikationer kan fortsætte på ubestemt tid. Det særlige ved Botament MS6 er, at den opfylder kravene i ETA 022 og DIN 18534 del 6 og kan bruges til pålidelig at forsegle Botament -byggepladerne. På grund af sit materialegrundlag kan Botament MS6 endda bruges på fugtige overflader og hærder særlig hurtigt under disse omstændigheder. I kombination med Botament toiletsættet skaber dette den perfekte symbiose. Spar tid og penge – besværlige boringer og skruer kan med sikkerhed undværes! Lim toiletsættet direkte på det affedtede cisternens tørre konstruktionselement, og overfladeforberedelsen er klar.

BOTAMENT® MS6

Multifunktionel klæbemiddel og fugemasse

Produkt beskrivelse
MS6 er et elastisk, fugthærdende klæbemiddel og tætningsmiddel til limning og forsegling af BOTAMENT® BP-byggeplader. MS6 er kompatibel med komponenter lavet af træ, mange metaller og plast samt mineralske byggematerialer. MS6 er godkendt i forbindelse med BP-bygningsplader som tætningssystem ifølge ETAG 022-3.

fordele

  • Fremragende vedhæftning
  • Fleksibel limning
  • Ekstremt stærk vedhæftningskraft
  • Høj kemisk resistens
  • Neutral netværk
  • Testet som en del af ETA 022

Multifunktionaler-Kleb-und-Dichtstoff MS6
farve(L x B x D)Reference / PUCover / palle
Grå310 ml plastik patron12 stk. I kartonen

Erhalte ein kostenloses T-Shirt von Botament!

Abonniere unseren Newsletter und wir schicken Dir kostenfrei und unverbindlich ein tolles Botament T-Shirt zu!