Botament Blatt Logo

Innovationen den sammenføjede forsegling

MULTIPROOF® er en enkomponent hybrid vandtætning til produktion af vandtætning i forbindelse med fliser og plader i det indvendige og udvendige område. Takket være sin alsidige produktydelse kan MULTIPROOF® enten bruges som tætningsfilm eller som mineralsk tætningsopslæmning.

 • Opfylder testkravene for W0-I til W3-I i henhold til DIN 18534
 • Opfylder testkravene til altaner og terrasser i kombination med fliser og plader i henhold til DIN 18531
 • Testet i henhold til testprincipperne for tætninger i forbindelse med fliser og plader (PG AIV-F) i DIBt
 • Testet i henhold til den europæiske standard for væskeforarbejdede, vandtætte produkter (DIN EN 14891)
 • Ekstra lang behandlingstid
 • Perfekt konsistens til påfyldning, maling og rullning
 • Meget fleksibel og revneoverførende takket være fiberforstærkning
 • Revnebrydning testet ved – 20 ° C
 • Genlukkelig beholder – intet tab af materiale
 • Ingen vand og elektricitet påkrævet
 • Kan sprøjtes på til store projekter
 • Grippy overflade til optimal sammenlåsning med fliselimmen
Abflussversiegelung
Botament Multiproof Anwendung

Forud for normen når det kommer til tætning

Med MULTIPROOF® har Botament udviklet et produkt, der indtil nu er unikt på det tyske marked til fremstilling af kompositforseglinger (AIV-F) med fliser og plader til indendørs og udendørs brug. Den ekstraordinære hybridvandtætning fra Bottrop -baserede producent af systembyggematerialer kan bruges enten som en polymerdispersion eller som en mineralforseglingsopslæmning – hvilket sparer fliser på behovet for at skifte materialer.

MULTIPROOF® er testet i henhold til testprincipperne for sammensatte tætninger (PG-AIV F) i DIBt og DIN EN 14891 og kan anvendes i den respektive vandeksponeringsklasse og med den nødvendige lagtykkelse. Den meget fleksible, revne-brodannende og fiberforstærkede vandtætning ligger i øjeblikket endda foran normen: MULTIPROOF® findes i klassen af polymerdispersioner, men giver samtidig den krævede ydeevne for gruppen af mineralske tætningsopslæmninger .

I vægområdet kan MULTIPROOF® bruges med en tør lagtykkelse på min. 0,5 mm (2-lags applikation) kan bruges. Ved gulvoverflader skal der anvendes en revnebroende, mineralsk tætningsopslæmning med en minimum tør lagtykkelse på 2,0 mm.

Uanset om interiøret skal forsegles i henhold til DIN 18534 del 3 i vandeksponeringsklasser W0-I til W3-I eller altaner, skal loggier og arkader forsegles i henhold til DIN 18531 Del 5: Arealet af applikationen dækker flisebelægningens daglige forseglingsarbejde fuldstændigt, og i fremtiden vil han kun have brug for et produkt til at producere den nødvendige tætningstykkelse i f.eks. bruseniche på gulvniveau.

Behandlingen er lige så fleksibel. MULTIPROOF® kan males, sprøjtes med maskinteknologi, rulles og børstes. Det klar til brug, enkomponentprodukt tillader direkte fjernelse og fjernelse af delmængder til enhver tid, forsegling af beholderen og dermed brug direkte på det næste byggeplads. Uden overskud, uden tab af materiale.

Tidligere priming er heller ikke nødvendig. En farveændring under tørringsprocessen fungerer som en visuel kontrol. På grund af det høje fiberindhold har produktet en meget høj indre styrke. Den færdige overflade er let at gribe og giver dermed en fremragende kontaktflade til fliselimmen, der skal påføres efterfølgende. Sidst men ikke mindst gør disse sidstnævnte punkter flisebelægningens daglige arbejde lettere.

Navnet Botament har stået for systembyggematerialer i professionel kvalitet siden 1988 og er blevet et fast inventar i byggebranchen. Virksomheden producerer i øjeblikket seks steder i Europa. Som søsterselskab til MC-Bauchemie anvender Botament GmbH & Co. KG hele MC-gruppens udviklingskendskab, hvor godt 180 medarbejdere udelukkende er dedikeret til forskning og udvikling og sælger byggekemiske produktsystemer i hele Europa.

MULTIPROOF®

Hybridforsegling 1K

Produkt beskrivelse
MULTIPROOF® er en enkomponent hybrid vandtætning til produktion af vandtætning i forbindelse med fliser og plader i det indvendige og udvendige område.

MULTIPROOF® er et praktisk 2-i-1 produkt og kan påføres i to forskellige tykkelser som en tætningsfilm eller som en forseglingsopslæmning, afhængigt af vandets eksponering.

fordele

 • Klar til brug
 • Testet for vandeksponeringsklasserne
 • W0-I til W3-I
 • Meget fleksibel, revnebro og fiberforstærket
 • Ingen primer nødvendig
 • Limet vandtætning på altaner og terrasser
Botament Multiproof Gebinde
farvePUReference / PUCover / palle
Grå10 kg spand1 x 10 kg33 x 10 kg
18 kg spand1 x 18 kg16 x 18 kg

Erhalte ein kostenloses T-Shirt von Botament!

Abonniere unseren Newsletter und wir schicken Dir kostenfrei und unverbindlich ein tolles Botament T-Shirt zu!