Indirekte belysning

Uanset om det er i badeværelsesrenoveringen eller i en ny bygning – hvis det bruges korrekt, øger indirekte lys trivsel.

Der er ingen grænser for kreativitet inden for lysbriller med Botament -bygningsbrædderne. Individuelle udskæringer, konstruktion af nicher og skillevægge inkl. Lysforbindelser er let mulige i både nye bygninger og renoveringer. Takket være det dygtige samspil mellem lyskilder kan badeværelset blive en god stemning. Ved at ændre lyset kan den personlige følelse anvendes lige såvel i det private som på hotelområdet.

Med en intelligent lysstyring kan indstillingen endda foretages via appen og tilpasses individuelt til de daglige behov. Så badeværelset synker enten i den tropiske tusmørke, i savannen, i den friske morgendug eller i solnedgangens blide skær eller i arktiske klimaer.

OBS: Der må ikke stilles ledninger i nærheden af vandrør eller i direkte kontakt med vand. En niche foran et badekar kræver separat planlægning – en kabelkanal inkl. Stik over en brusevæg, se foto, langt væk fra enhver vandkontakt kan repræsentere en fornuftig indkvartering.

beleuchtung-vorher beleuchtung-nachher

Produktanbefalinger

Botament RK rørboks

Botament GS 12 forstærkningsstof

Botament BP bygningsplade

Kommercielt tilgængelige isoleringspladeplader

Erhalten Sie eine kostenlose Thermo Tasse!

Abonnieren Sie unseren Newsletter und wir schicken Ihnen kostenfrei und unverbindlich eine tolle Botament Thermo-Tasse zu!
Sie können den Newsletter jederzeit kostenlos in unserem Impressum oder direkt im Newsletter abbestellen