Botament Blatt Logo

Indirekte belysning

Uanset om det er i badeværelsesrenoveringen eller i en ny bygning – hvis det bruges korrekt, øger indirekte lys trivsel.

Botament Blatt Logo

Der er ingen grænser for kreativitet inden for lysbriller med Botament -bygningsbrædderne. Individuelle udskæringer, konstruktion af nicher og skillevægge inkl. Lysforbindelser er let mulige i både nye bygninger og renoveringer. Takket være det dygtige samspil mellem lyskilder kan badeværelset blive en god stemning. Ved at ændre lyset kan den personlige følelse anvendes lige såvel i det private som på hotelområdet.

Med en intelligent lysstyring kan indstillingen endda foretages via appen og tilpasses individuelt til de daglige behov. Så badeværelset synker enten i den tropiske tusmørke, i savannen, i den friske morgendug eller i solnedgangens blide skær eller i arktiske klimaer.

OBS: Der må ikke stilles ledninger i nærheden af vandrør eller i direkte kontakt med vand. En niche foran et badekar kræver separat planlægning – en kabelkanal inkl. Stik over en brusevæg, se foto, langt væk fra enhver vandkontakt kan repræsentere en fornuftig indkvartering.

beleuchtung-vorher beleuchtung-nachher

Produktanbefalinger

Bauplatte gebogen

Botament RK rørboks

gs12_armierungsgewebe rolle

Botament GS 12 forstærkningsstof

botament bauplatte

Botament BP bygningsplade

Edelstahl Duschecken

Kommercielt tilgængelige isoleringspladeplader

Erhalte ein kostenloses T-Shirt von Botament!

Abonniere unseren Newsletter und wir schicken Dir kostenfrei und unverbindlich ein tolles Botament T-Shirt zu!