Botament Blatt Logo

Vores princip, der er klar til brug!
MULTIPROOF® hybrid vandtætning 1K

Botament Blatt Logo

Innovationen den sammenføjede forsegling

MULTIPROOF® er en enkomponent hybrid vandtætning til produktion af vandtætning i forbindelse med fliser og plader i det indvendige og udvendige område. På grund af den alsidige produktydelse
MULTIPROOF® kan enten bruges som forseglingsfilm eller mineralforseglingsopslæmning.

 • Opfylder testkravene til W0-I til W3-I i henhold til DIN 18534
 • Opfylder testkravene til altaner og terrasser i kombination med fliser og plader i henhold til DIN 18531
 • Testet i henhold til testprincipperne for tætninger i forbindelse med fliser og plader (PG AIV-F) i DIBt
 • Testet i henhold til den europæiske standard for væskeforarbejdede, vandimpermeable produkter (DIN EN 14891)
 • Ekstra lang behandlingstid
 • Perfekt konsistens til påfyldning, maling og rullning
 • Meget fleksibel og revneoverførende takket være fiberforstærkning
 • Revnebrydning testet ved – 20 ° C
 • Genlukkelig beholder – intet tab af materiale
 • Ingen vand og elektricitet påkrævet
 • Kan sprøjtes på store projekter
  behandles
 • Grippy overflade for optimal sammenlåsning
  med fliselim
Botament Multiproof Gebinde

Badetætningen i detaljer

Under fliser og brolægning er Vandtæt almindelig praksis. Der skal skelnes mellem fugtfølsomme og fugtfølsomme underlag. Substrater som gips, gipsfiberplader, calciumsulfatstrømmende afretningslag eller gips anses for at være følsomme over for fugt. På den anden side er der substrater, der er ufølsomme over for fugt, såsom cementmaling, beton, luftbeton, bygningsplader eller cementbundne byggeplader.
Keramiske fliser og natursten er stadig det første valg, når du designer overfladen på et badeværelse eller vådrum. Dette byggemateriale har først og fremmest etableret sig gennem sin ekstreme modstandsdygtighed og vandafvisende egenskaber. Derudover gør fliser også et meget attraktivt visuelt indtryk. Det svage punkt er imidlertid individet Fugning mellem fliserne. Disse er generelt klassificeret som gennemtrængelige for vand. Det kan dog være alvorligt i tilfælde af led Fugtindtrængning komme. Disse kan for eksempel forekomme gennem krympning i revner, revner, når mørtlen behandles for blødt eller revner som følge af komponent- eller temperaturspændinger. Desværre er der ikke tale om vandafvisende, som det er tilfældet med fliser, i leddets mineralområde. I tilfælde af permanent elastisk samling med silikone kan det dog også Vandindtrængning komme. Dette kan for eksempel resultere i ledflanktår, hvorigennem vand og fugt også kan trænge igennem. Selv med utætte rørgennemføringer eller gulvafløb kan det Fugtindtrængning komme. Af denne grund er en professionel og tilstrækkelig forsegling på badeværelset bydende nødvendig for at forhindre vand i at trænge ind i samlingerne.

Hvor foregår forsegling?

Grundlæggende kan det siges, at det skal forsegles, hvor med Afløb eller sprøjt vand må forventes. Tætninger i forbindelse med fliser og plader er kommet i fokus, især med ikrafttræden af DIN 18534 – “Tætning af interiør”. Planlægnings- og udførelsesprincipper samt information om vandeksponeringsklasser og detaljerede designs kan også findes her.

Erhalte ein kostenloses T-Shirt von Botament!

Abonniere unseren Newsletter und wir schicken Dir kostenfrei und unverbindlich ein tolles Botament T-Shirt zu!