Botament Blatt Logo

ETAG skaber sikkerhed

Hvorfor det europæisk-tekniske
Vurdering er så vigtig for dig.

Botament Blatt Logo

Eksklusivt komplette tætningssystemer

Med vores fugtige rumsystem tilbyder Botament dig det perfekte
“Alt fra en enkelt kilde” løsning til dit badeværelsesprojekt
og det hele fuldstændig ETAG 022 -certificeret.

ETAG Werbebild

ETAG

Hvad betyder ETAG egentlig?
Udtrykket ETAG står for European Technical Approval Guidelines. Retningslinjerne, der er angivet her, er grundlaget for en europæisk ensartet, uafhængig testprocedure til evaluering af et bygnings produkts ydeevne og især for komplette systemer. Det er derfor den europæiske ækvivalent til bygningstilsynsmyndigheden udstedt af det tyske institut for bygningsteknologi (DIBt)
Tilladelse.

Hvad kan certificeres med ETAG?
Individuelle byggevarer, f.eks. B. bygge paneler eller klæbemidler, samt komplette systemer, der består af interagerende byggevarer. Ikke kun egenskaber i produktet og systemet, såsom vandtæthed eller modstandsdygtighed over for mekanisk eller kemisk belastning, testes, men også hele produktionsprocessen, kvalitetsstyring og varestrømmen.

Hvad er fordelene ved ETAG for kunden?
Bygningsinspektionen certificeret bevis på, at produktet eller det komplette system med succes har bestået en krævende testprocedure, overholder alle europæiske direktiver og derfor kan bruges uden begrænsninger i hele EU. Desuden er ETAG et uafhængigt bevis på ydeevneegenskaber, der ikke er omfattet af en harmoniseret standard. Både forarbejdningsvirksomheden og kunden drager fordel af maksimal sikkerhed med hensyn til design og kvalitet.

Hvad er risikoen ved implementering uden ETAG?
I Tyskland må der kun anvendes tætningssystemer med en gyldig godkendelse. Ud over tætningsproduktet inkluderer systemet også grundmaling, tætningstape og fliseklæbemiddel. Afvigelser fra produktsystemerne repræsenterer en juridisk defekt. I værste fald kan dette føre til regresskrav mod forarbejdningsvirksomheden eller til demontering uden lækager.

Hvad gør Botament® så bemærkelsesværdigt i ETAG?
Botament® er i øjeblikket den eneste markedsdeltager og leverandør, der producerer bygningskemikalier og vandtætte byggeplader testet i ETAG-certificeringen internt. Uden indkøbte komponenter bevarer Botament® altid kontrollen over kvalitet, funktionalitet og sikkerhed. Det betyder: Fuld garanti for både bygherrer og fabrikanter.

Erhalte ein kostenloses T-Shirt von Botament!

Abonniere unseren Newsletter und wir schicken Dir kostenfrei und unverbindlich ein tolles Botament T-Shirt zu!