Botament Blatt Logo

Brusere på gulvniveau med vanddræning af rustfrit stål i vand LD

Markedstrenden for brusere på gulvniveau har været med os i nogen tid og vil blive brugt mere og mere i fremtiden. Det kan i øjeblikket siges, at omkring 35% af alle nye badeværelser har bruser i gulvniveau. Næsten alle ønsker fuldstændig tilgængelighed på badeværelset, som i stigende grad bliver en oase af velvære. Rent funktionelle badeværelser findes sjældent – moderne badeværelser bør formidle en følelse af luksus og velvære.

Det er ofte sådan, at badeværelsesrenoveringer udnytter muligheden for helt at fjerne badekarret og erstatte det med et brusebad. Kunden beslutter at afstå fra badekarret af forskellige personlige årsager, f.eks. B. fordi der ikke bor flere små børn i husstanden. Dette er bestemt også grunden til, at størrelsen på 1,80 x 0,90 m i botamentets bestseller -produkt skiller sig ud. Kunden ønsker et moderne brusebad med designfrihed. Ofte sker dette også med henblik på senere tilgængelighed i alderdommen.

USP for vand LD LD -dræning af rustfrit stål

  • Komplet rustfrit stål design
  • Sekundært dræningsniveau
  • Fabriksmonteret tætningskrave
  • Vendbart dæksel i rustfrit stål
  • Integreret afretningskant med afretningslag
  • 5-vejs højdejusterbar stel i rustfrit stål
  • Mange størrelser tilgængelige

Hårsigt og lugtfælde

Hårsigt og lugtfælde er i leveringsprogrammet af Vand LD lineær dræning medfølger som standard. Fordelen ved rustfrit stål design er, at sigten er hygiejnisk let og ukompliceret at rengøre. Afløbet er fast svejset af sikkerhedsmæssige årsager. Det er ikke et kliksystem, der let kan føre til lækager.

Hårsilen er placeret i den indre del af kanalen, som også fungerer som en lugtfælde. Det kan let fjernes til rengøringsformål. Du har altid god adgang til vandlåsen, så den let kan rengøres. Selvom der er mindre blokeringer, kan de let fjernes efter fjernelse af lugtfælden.

Tætningsmuffer og komponenthøjder

Installation tæt på væggen kan garanteres af en fabriksmonteret tætningskrave. Der er derfor ikke behov for et separat tagrende system med opstand eller lignende. Med 14 mm flangen kan tagrenden bygges tæt på væggen. Den flise, der er limet ind ovenfra, har først et lille skyggehul senere. Tætningsbåndets design svarer til DIN 18534. Det særlige ved dette er, at det kan behandles med et 2K epoxysystem. Dette er især nyttigt inden for kommerciel brug, da stærke eller sure rengøringsmidler ofte bruges her. Med disse høje belastninger kan en anden type klæbemiddel føre til problemer.

Med hensyn til komponenthøjde er systemet ekstremt slankt. Der er to forskellige afløbssystemer med et DN-40 eller et DN-50 afløb. Justeringen udføres ved hjælp af XPS -blokke (ekstruderingsskum). Dette er fordelagtigt for de forskellige handler. Fliselederen ønsker ikke et system, hvor han skal skrue meget og justere højderne. Med fliselimmen kan XPS -blokke justeres let og ligetil.

Dæksel eller fliseramme i rustfrit stål og multifunktionelt klæbemiddel

Et reversibelt låg i rustfrit stål tilbyder en 2in1 løsning. Slutkunden kan beslutte, om man vil bruge et vendbart låg i rustfrit stål som en 2-i-1 løsning. Slutkunden kan beslutte, om han vil have et dæksel i rustfrit stål eller et flisebelægning med tagrender på toppen. Flislægning med den flise, der bruges i det andet brusebad, kan udføres efter behov. Den afskårne flise kan limes ind med en MS -polymer, f.eks. B. med MS 6, det multifunktionelle klæbemiddel og fugemasse .

MS 6 tilbyder fremragende vedhæftning og fleksibel limning. Det multifunktionelle talent i patronen er en lille allrounder og problemløser til forskellige udfordringer. Den kan bruges til forskellige behov, f.eks. B. ved limning af tætningstape til en dørforbindelse eller ved limning af tætningstape på et stålunderlag. Produktet er kendetegnet ved ekstremt stærk klæbestyrke og høj kemisk resistens. Materialet er neutralt tværbundet og yderligere testet inden for rammerne af ETAG 022. Materialet er godkendt til stødlimning, så bygningsplader kan bruges som tætningslag.

Fliserammen på Water LD kan justeres fra 8–18 mm. De forskellige højder kan indstilles ved hjælp af såkaldte kaskadesystemer. Hvis der skal bruges en ekstremt tyk natursten eller en meget tynd glasmosaik, kan individuelle rammer laves efter dine behov. Rammen fungerer som en afslutningsprofil, så du altid har en ren kant at skære i.

Sekundært dræningsniveau og dræningstjenester

Et sekundært dræningsniveau er ofte kontroversielt. Vores tip: Installer rammen, og luk den med fliselim. Dette har den fordel, at vandet, der dræner over det klæbende leje i retning af den lineære dræning, kan dryppe ned i det sekundære afløbsniveau, men vandet, der samler sig under brusebadet, kan ikke “slæbe op”. Hvis leddet ikke er lukket, ville vandet stige der og derefter trænge ind i det klæbende leje. Derfor skal det åbne område forsegles rent med fliselim, og derefter skal der påføres en permanent elastisk samling.

Drænkapaciteten for Water LD er 36 eller 51 liter i minuttet, afhængigt af kanalens type. En standard bruserarmatur er 9 liter / minut, store brusebadpaneler er omkring 25 liter. I dette tilfælde skal det tages i betragtning, om denne service overhovedet modtages, hvis du z. B. har varmt vand eller bor på tredje sal. Disse standardværdier er kun dem, der kan nå maksimum. Med begge dræningsløsninger er du på den sikre side takket være den høje drænmængde.

Vandstanden i Water LD er 25 eller 30 mm, afhængigt af versionen. Dette er vigtigt for lugtfælden, så der ikke kan trække ubehagelige lugte op fra kloakrøret.

I leveringsstørrelserne fås bredder på 700/800/900/1000 mm som standard. Disse dimensioner repræsenterer de ydre dimensioner, den samlede bredde af hele afløbssystemet. Varianterne DN-40 og DN-50 fås som varianter. Særlige størrelser eller individuelle lasergraveringer er mulige på forespørgsel.

Et dæksel til ledningsafløbet i rustfrit stål kan forsynes med et lasergravering, f.eks. B. med kunde- eller hotellogo. Hvis kunden ser dette som et afgørende punkt, kan mange grafiske muligheder tænkes her.

Produktionen foregår i Tyskland, så leveringsvejene er ekstremt korte.

Installation af vand LD

Hvis du arbejder med gulvvarme eller isolering, kan du ikke bruge XPS -blokke, men skal bearbejde ledningsafløbet helt ind i afretningsmørtelen. Hvis XPS -blokkene skulle placeres direkte på isoleringen, kunne der ellers være bevægelser. Her skal Water LD integreres fuldstændigt i afretningslag.

Der skal foretages en lækagetest efter installationen. Ved hjælp af et bægerglas skal der hældes vand i ledningsafløbet for at kontrollere, om alt er lækagesikkert.

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Indlejring af dræningskanalen i afretningslag

Jernbeklædningen kan let og ubesværet oprettes med M 54 FM hurtigjernet færdigblandet mørtel. Takket være sin fine graderingskurve og få bindemidler er den ikke særlig klæbrig og let at trække. Som følge heraf klæber afretningslagret ikke til nivelleringslisten.

M 54 FM har en ekstremt lang behandlingstid på 120 minutter. Hvis det tørrer hurtigt igennem, kan det dækkes med fliser efter 24 timer. Desuden er dette kendetegnet ved dets høje styrke. Det er CT-C35-F5 testet i henhold til DIN EN 13813.

Det siger sig selv, at Botament ikke kun har hurtige afretningslag, men også hurtige afretningslagre i sin produktportefølje. Dette anbefales til større projekter med højere materialekrav. Blandingsforholdet er 1: 5, men produktet opnår stadig en højstyrkeklasse af CT-C35-F6. Produktet er også kendetegnet ved en lang behandlingstid på 120–180 minutter. Især om sommeren, når temperaturerne stiger, er det vigtigt, at afretningslagsprodukterne ikke sætter sig hurtigt ind.

Botament ejendomsservice

Vi rådgiver dig på forhånd eller støtter dig på stedet. Vi rådgiver dig gerne i tilfælde af en reklame, eller hvis du endnu ikke er særlig fortrolig med emnet. 

Kunne du tænke dig støtte? Vores feltservice er altid tilgængelig for dig. Vi vil med glæde tilbyde dig muligheden for at installere et brusebord eller ledningsafvanding sammen med vores applikationsingeniører.

Du kan også når som helst kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvad der præcist kræves for udbud.

Ofte stillede spørgsmål

Dette er under forberedelse, mængden på markedet er relativt lav. Når kloakrøret skal føres gennem betonloftet. Der vil være en rund gryde og et brandsikringssystem. Et brandbeskyttelsessystem er altid påkrævet, hvis et system kræves af tilbudsgiveren i offentlige bygninger såsom hospitaler eller hoteller.

Inden for specialløsninger er der mange individuelle muligheder, for eksempel kan dropsystemer / mønstre også kortlægges. Tøv ikke med at kontakte os.

Varianter af børstet rustfrit stål fås i standardserien. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har særlige ønsker.

Tøv ikke med at kontakte vores salgsrepræsentanter eller kunder om priserne.

Der er engangsudgifter til programmering / opsætning til en gravering. Gravering er mulig fra 5 stykker.

Den længste kanal til dato var 2,80 m lang og blev sendt i en trækasse. Det var langt det længste produkt, meget er muligt med en maskine, men på et tidspunkt bliver det svært med logistikken.

Erhalte ein kostenloses T-Shirt von Botament!

Abonniere unseren Newsletter und wir schicken Dir kostenfrei und unverbindlich ein tolles Botament T-Shirt zu!