Brusekabiner

Individuelle skillevægge, rumdelere og nicher til badeværelset og bruserummet

Især brusere på gulvniveau har den charme, at en skillevæg i brusebadet kan føre til et andet individuelt designet område af badeværelset. Hvis et badeværelse stadig ser stort og blottet ud uden skillevægge, kan adskillelsen af visse områder tjene kundens velbefindende og også forbedre rummets funktionalitet.

Skillevægge af glas ser normalt tiltalende ud, men skal rengøres konstant. At lave skillevægge af sandkalksten eller porebeton er tidskrævende og arbejdskrævende. Skillevægge lavet af Botament byggeplader er lette at fremstille, og takket være den høje fleksibilitet og variation er der ingen grænser for ethvert designkrav.

En rumdeler kan også oprettes hurtigt og vandtæt med Botament -bygningsbrædder og kan fjernes eller ændres fleksibelt, hvis det er nødvendigt. At lægge fliser er muligt individuelt og kan gøre badeværelset til et rigtigt blikfang.

Især området omkring toilettet skal adskilles af sidepaneler i et stort rum. Dette kan gøres hurtigt og sikkert med Botament bygningsbrædder. Selvom disse er i brusebadet, kan væggen ikke beskadiges af sprøjt af vand og fugt.

Det er generelt fordelagtigt, at en sådan skillevægskonstruktion ikke behøver at være specielt forberedt eller forseglet – takket være sin vandtætte struktur er Botament -bygningspladen DET element for konstruktioner i badeværelsesområdet. Kun samlingerne bør forsegles med Botament MS 6 for at forhindre indtrængen af stænkvand eller fugt.

duschecken-vorher duschecken-nachher

Produktanbefalinger

Botament BP bygningsplade

Botament SB 78

Kommercielt tilgængelige isoleringspladeplader

Erhalten Sie ein kostenloses T-Shirt von Botament!

Abonnieren Sie unseren Newsletter und wir schicken Ihnen kostenfrei und unverbindlich ein tolles Botament T-Shirt zu!
Sie können den Newsletter jederzeit kostenlos in unserem Impressum oder direkt im Newsletter abbestellen