Botament Blatt Logo

Tillidsmærket med et nyt look

Botament -mærket står for et tæt og tillidsfuldt samarbejde med håndværkeren. Vores centrale budskab er at holde dette løfte “Med tillid” Udtryk for vores holistiske filosofi. Vi skaber reelle værdier i byggeriet for at betjene vores kunder og sikre fremtiden. Vi følger disse retningslinjer med vores brand, vores daglige arbejde og det tætte forhold til vores partnere.

Botament mit Vertrauen aus Dialog

MC Construction Chemicals Group

Som et selskab af MC Construction Chemicals Group vi er leverandør af produkter og produktsystemer til nye bygninger og renoveringer. Fra innovativ bygningstætning til klassisk gulvteknologi og de forskellige fliselægningsprodukter til sikre systemer til våde områder – Botament har i næsten 30 år tilbudt en omfattende kombination af reelle problemløsninger, der er unikke i branchen. Udover professionelle handler omfatter vores kundegrupper specialforhandlere, arkitekter og planlæggere samt private og offentlige bygherrer.

at stole på er botament

Tillid er afgørende for at bygge. Det starter med den første planlægning, går ud over valg af produkter og deres optimale behandling og strækker sig til det færdige objekt. Grund nok til at gøre tillid til et holistisk mærke. Vi skaber reelle værdier i byggeriet for at betjene vores kunder og sikre fremtiden.

Med tillid betyder med botament

Tillid er grundlaget for ethvert godt partnerskab

MC-Bauchemie er en af de førende internationale producenter af byggekemiske produkter og teknologier. Gruppen af virksomheder opererer i mere end 40 lande med over 2.500 medarbejdere og har stået for banebrydende løsninger til hærdning af beton og til beskyttelse og vedligeholdelse af bygninger i over 55 år. MC-Bauchemie er en familievirksomhed, der drives af tredje generation og altid har fokuseret sine forretningsaktiviteter på langsigtede udsigter og partnerskaber.

Udover teknisk direkte salg tilbyder MC-Bauchemie også sin 50 års ekspertise gennem detailhandlere. For at imødekomme de skiftende behov for forskellige detailstrukturer og regionale forskelle markedsfører vi vores detailprodukter med forskellige mærker, hvis kommunikation og portefølje er tilpasset den respektive målgruppe.

Erhalte ein kostenloses T-Shirt von Botament!

Abonniere unseren Newsletter und wir schicken Dir kostenfrei und unverbindlich ein tolles Botament T-Shirt zu!