Botament Blatt Logo

Tænk og implementer bæredygtigt - Vores strategi for bæredygtighed

Botament, med tillid. Vores missionserklæring forpligter os til at behandle det store, fremtidsorienterede emne bæredygtighed selvsikkert og ansvarligt. Af denne grund har vi udviklet en bæredygtighedsstrategi, der danner grundlag for alle beslutningsprocesser af økonomisk, økologisk og social karakter. Men er vi allerede bæredygtige på grund af det?

Vi forfølger målet om at efterlade det mindst mulige økologiske fodaftryk langs hele værdikæden ved løbende at stræbe efter at forbedre kvaliteten, levetiden på vores produktsystemer og miljøpræstationer. Samtidig ønsker vi at opnå et konsekvent fokus på bæredygtighed gennem høj ergonomisk funktionalitet og variabilitet på den ene side og virksomhedens rentabilitet på den anden side. Dette gælder især vores afdeling for våd- og fugtrumsløsninger:

Globus auf Blatt
  • Vores byggesystemer yder et godt bidrag til bæredygtighed, som fra et energisk synspunkt har en positiv effekt på renovering af et badeværelse, reducerer varmetab i transmissionen og dermed sparer varmeudgifter. XPS-kernematerialet, der bruges til dette, er blevet produceret uden klimaskadelige drivmidler i årevis.
  • Vores alt-i-en-tilgang reducerer antallet af kryds for alle handler, der er involveret i byggeri-i nye bygninger og i renovering. Vi kombinerer produktsegmenter for byggekemikalier og konstruktionssystemer og reducerer derved kompleksiteten af ordrebehandling og antallet af kontaktpunkter inden for vareforsyning og logistik. På den ene side fører dette til en øget og dermed mere effektiv proceskvalitet, fra planlægning til konstruktion. På den anden side lindres miljøet ved reduktionen af transportruter.
  • Det er af afgørende betydning, at de to produktsegmenter er perfekt koordinerede og derfor opfylder kriteriet om levetid i en særlig grad. På en måde er dette et udsagn om kvalitet, stabil værdi og mod det hurtige tempo i nutidens verden.
  • Til sammenligning er vores modulopbyggede systemer meget lette og derfor lette på bagsiden at arbejde med. Derudover er de støvfattige og yder dermed et værdifuldt bidrag til sundheden hos vores håndværkskunder.
  • M1 -klassificeringen af vores byggesystemer dokumenterer, at de højeste europæiske standarder for indendørs luftkvalitet også er opfyldt.
  • Samspillet mellem sundhed, sikkerheden ved installationerne og den funktionelle anvendelighed af det barrierefrie og derfor alderssvarende badeværelse betyder merværdi med hensyn til komfort, funktionel komfort og fører i sidste ende også til kundens tilfredshed.

Botament, opretholdt med tillid.

Erhalte ein kostenloses T-Shirt von Botament!

Abonniere unseren Newsletter und wir schicken Dir kostenfrei und unverbindlich ein tolles Botament T-Shirt zu!